書籍詳細

書籍詳細




洋書

スペイン食文化史

Delicioso : A History of Food in Spain

(Foods and Nations)

Sevilla, Mariþa Joseþ

Reaktion Books 2019/11
368 p. 100 illus., 80 in colour 24 cm   
装丁: Hrd    装丁について
テキストの言語: ENG    出版国: GB
ISBN: 9781789141375
KCN: 1034445262
紀伊國屋書店 選定タイトル
標準価格:¥4,563(本体 ¥4,225)   
Web販売価格あり    Web販売価格について

為替レートの変動や出版社の都合によって、価格が変動する場合がございます。

この商品は出版社からの取り寄せとなります。品切れの場合もありますので、恐れ入りますがご了承下さい。

納期について
DDC: 641
KDC: A40 ヨーロッパ一般
ご購入を希望される方は、
下のリンクをクリックしてください。

Annotation

This is the first book in English to trace the history of the food of Spain from antiquity to the present day. From the use of pork fat and olive oil to the Spanish passion for aubergines and pomegranates, María José Sevilla skilfully weaves together the history of Spanish cuisine, the circumstances affecting its development and characteristics, and the country's changing relationship to food and cookery.

Full Description

The first comprehensive history in English of the food of Spain.
Detailed information