書籍詳細

書籍詳細




洋書

フランスの食の歴史

Savoir-Faire : A History of Food in France

(Foods and Nations)

Tebben, Maryann

Reaktion Books 2020/11
340 p. 98 illus., 72 in colour 24 cm   
装丁: Hrd    装丁について
テキストの言語: ENG    出版国: GB
ISBN: 9781789143324
KCN: 1039361636
紀伊國屋書店 選定タイトル
標準価格:¥5,720(本体 ¥5,200)   
Web販売価格あり    Web販売価格について

為替レートの変動や出版社の都合によって、価格が変動する場合がございます。

この商品は紀伊國屋書店在庫センターから出荷予定です。

納期について
DDC: 641
KDC: A40 ヨーロッパ一般
ご購入を希望される方は、
下のリンクをクリックしてください。

Annotation

Not just the story of haute cuisine, the book is seasoned with myths and stories from a wide variety of times and places; from snail hunting in Burgundy to beermakers in Paris, who gave us leavened bread, and from cheese appreciation in Roman Gaul to bread debates in the Middle Ages.

Full Description

A comprehensive account of France's rich culinary history.
Detailed information