書籍詳細

書籍詳細




洋書

一冊でわかる食

Food : A Very Short Introduction

(Very Short Introductions ; : 366.)

Krebs, John

Oxford Univ Pr 2013/12
130 p. 18 cm.   
装丁: Pap   
版表示など: pap.    装丁について
テキストの言語: ENG    出版国: JP
ISBN: 9780199661084
KCN: 1017265294
紀伊國屋書店 選定タイトル
標準価格:¥1,628(本体 ¥1,480)   
Web販売価格適用外書籍    Web販売価格について

為替レートの変動や出版社の都合によって、価格が変動する場合がございます。

この商品は紀伊國屋書店在庫センターから出荷予定です。

納期について
DDC: 641.3
KDC: G360 食品科学一般
G07 ポピュラーサイエンス
A303 世界文化史
M4
書評掲載: Choice Reviews 2014 June
ご購入を希望される方は、
下のリンクをクリックしてください。

Annotation

Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat.

Full Description

Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From issues such as the obesity crisis and sustainable agriculture to food scares and the role of new technologies, Krebs provides a fascinating exploration of the history of human food.
Detailed information

Table of Contents

FURTHER READING; REFERENCES